## Shady Grove Middle School Virtual Inclement Bell Schedule

Schools will utilize a two-hour delay schedule.

Student Preparation Time	10:00 -10:15
Period 1 and Announcements	10:15 - 10:50 (35 min)
Period 2	10:55 - 11:25 (30 min)
Period 3	11:30 - 12:00 (30 min)
Lunch	12:00 -12:30 (30 min)
Period 4	12:30 -1:00 (30 min)
Period 5	1:05 - 1:35 (30 min)
Screen Break	1:35 - 1:55 (20 min)
Period 6	1:55 - 2:25 (30 min)
Period 7	2:30 - 3:00 (30 min)